site templates free download

TEKST

Ik geloof in de kracht van verhalen. De doelgroep betrekken en drempels wegnemen. Storytelling brengt het verhaal van merk, organisatie en bedrijf tot leven.

STORYTELLING

Van nature communiceren mensen door elkaar verhalen te vertellen. Storytelling is een krachtig en effectief communicatiemiddel om mensen te verbinden. Een inspirerend middel dat mensen bij boodschappen betrekt en drempels wegneemt. Storytelling brengt het verhaal van merk, organisatie en bedrijf tot leven. 

SEO

De term SEO staat voor 'Search Engine Optimization'. Ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. SEO is gericht op het optimaliseren en verbeteren van jouw website om zo beter vindbaar te zijn in zoekmachines zoals Google. Samen kiezen we de juiste zoekwoorden die het beste passen bij jouw bedrijfsdoelstellingen. De gekozen woorden verwerk ik in pakkende teksten. In een goed geschreven tekst komen content en zoekmachine optimalisatie ongemerkt samen. Want een tekst die puur geschreven is voor zoekmachines is een tekst die weinig mensen boeit.  

CONTENT MARKETING

Door content marketing in te zetten focus je op het creĆ«ren van waardevolle en relevante content. Content is er in tekst, beeld en geluid of een mix daarvan. Denk aan video's, artikelen, nieuwsbrieven, infographics, foto's en geluidsfragmenten. Met als doel om een duidelijk gedefinieerd publiek aan te trekken. Oftewel jouw doelgroep.