one page website templates

GRAFISCH ONTWERP

Beelden zijn toegankelijker voor de 'lezer' en worden over het algemeen beter onthouden. Ik visualiseer woorden. Jouw persoonlijke verhaal terug laten komen in een geboorte- of trouwkaart? Het kan allemaal. 

GEBOORTE- & TROUWKAARTEN

Jullie mooiste dag en/of het meest bijzondere moment in je leven. Bij speciale momenten hoort meer dan een gewone kaart. Een feestje per post! Dat is wat ik van elk geboorte- & trouwkaart maak. Een ontwerp op basis van jullie wensen; dat vind ik belangrijk. 

HUISSTIJLONTWIKKELING

Start je een eigen bedrijf of ben je op zoek naar een nieuwe uitstraling? Ik help je graag met het maken van een nieuwe start, maar ook bestaande bedrijven die een visuele opfrisbeurt nodig hebben kunnen bij Message Communicatie terecht. Ik luister naar jouw wensen en vertaal deze in jouw eigen en unieke huisstijl. 

WEBSITES

Een website is tegenwoordig niet meer weg te denken voor bedrijven. Webshops poppen steeds meer op, mensen vinden het leuk om een eigen blog te starten en online portfolio's worden ook steeds populairder. Message Communicatie kan voor jou een website ontwerpen en/of inrichten. Vindbaarheid, functionaliteit en een mooie passende vormgeving zijn kernwoorden die centraal staan in een website van Message Communicatie.