free amp templates

ADVIES

Kennis delen zodat jouw bedrijf groeit. Ik adviseer over het gebruik van on- en offline media. Hoe kunnen deze communicatiedragers bijdragen aan een sterker merk? Of hoe zorg je ervoor dat de doelgroep jouw merk of product (beter) leert kennen?

KENNIS DELEN

Soms is het fijn om eens te sparren. Wie ben je? Waar sta je? En waar wil je naartoe? Message Communicatie verwerkt dit voor je in een plan en helpt je graag met de uitvoering. Daarnaast ben je altijd welkom voor een goed gesprek over jouw marketing en communicatie. Immers kun je samen meer bereiken dan in je eentje. 

ON- & OFFLINE MEDIA

Uitbesteden, onderhouden of optimaliseren. Ik zoek graag voor je uit welke media geschikt zijn om jouw doelgroep te bereiken. Van verschillende social media platforms tot het versturen van jouw nieuwsbrief. 

CAMPAGNES

Start je een bedrijf, open je een nieuwe vestiging in een andere stad of wil je dat meer mensen jouw website bezoeken? Slechts enkele redenen voor het starten van een campagne. Ik laat jouw doel graag uitkomen door de juiste communicatiemiddelen bij elkaar te zoeken en een duidelijk campagnebeeld te ontwikkelen.